Programul rabla 2011 acte necesare

programul rabla - acte necesareAcest articol contine detalii privind programul rabla 2011 acte necesare, pentru cesionarea autoturismului pentru programul rabla 2011. Obtinere de acte Tichet si Voucher RABLA.

Vei avea nevoie de o platforma auto pentru transportul vechiturii la REMAT pentru obtinerea tichetului RABLA in valoare de 3.800 Ron. Pentru platforma auto si programari , poti suna la numarul de telefon Cosmote: 0768.888.787 sau Vodafone: 0723.346.766.

Acte necesare pentru programul RABLA

– pasaportul autoturismului (ITP)in original si copie.
– este necesar si certificatul de inmatriculare al vehicului in original si copie legalizata.
– daca exista cartea de identitate a masinii in format original si copie legalizata.
– este necesar un act care sa ateste ca masina a fost inmatriculata prima data in romania, altfel vei fi nevoit sa mergi la serviciul public comunitar regim permise de doncudere si inmatriculare a vehiculelor pentru ebilirarea acestui act.
– act certificatul de atestare fiscala care sa atesta faptul ca impozitele si taxele locale sunt achitate (poate fi copie sau original).

Etape care trebuie urmate

Dupa ce ai strans toate actele necesare pentru programul rabla 2011, va trebui sa faci urmatorii pasi:
-te prezinti la REMAT sa ti se faca un proces verbal de primire a masinii.
-obtii certificatul de distrugere pentru masina, in principiu certificatul se elibereaza in ziua urmatoare.
-automobilul urmeaza sa se radiaze in maxim 5 zile lucratoare.
-dupa confirmarea radierii, mergi la REMAT si primesti voucherul in valoare de 3.800 de lei.

Programeaza-ti autoturismul pentru programul rabla, beneficieaza de programul REINOIRI PARCULUI AUTO si obtine tichetul valoric de 3.800 lei, numai cu societata noastra de tractari auto, va oferim toate informatiile necesare pentru tractarea autoturismului si obtinerea tichetului valoric RABLA. Tel 0768.888.787 sau 0723.346.766.

Deasemenea, pentru detalii privind tractari auto in capitala sau chiar interanational vizitati zona de servicii si tarife, care se gaseste pe pagina principala in meniul  Preturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *