Fara inmatriculari in Bulgaria

fara inmatriculari in bulgariaFara inmatriculari in bulgaria, cel putin asa o spun cei de la putere. Una dintre cauze ar putea fi faptul ca asigurarile desi sunt ieftine in bulgaria, nu despagubesc daunele produse altor autoturisme pe teritoriul romaniei, iar cea de-a doua cauza ar fi faptul masinile inmatriculate in Bulgaria, circula pe teritoriul Romaniei si taxele si impozitele sunt incasate de statul bulgar.

Cei de la putere discuta faptul ca masinile inmatriculate in Bulgaria vor circula doar 90 de zile pe an pe teroritoriul Romaniei.Fara inmatricularii in Bulgaria

Voi ce parere aveti daca am ramane fara inmatriculari pe care sa le putem face in Bulgaria?

Voi cum ati procedat? Ati incercat si voi sa va inmatriculati masina in bulgaria pentru a scapa de taxa auto din Romania? Sau cunoasteti pe cineva care a facut asta?

De multe ori ne trezim cu diverse probleme precum taxele ori cheltuielile in plus, si facem tot posibilul sa le rezolvam. Unii dintre noi le platesc, pentru ca asta par cea mai corecta varianta, iar altii aleg variante de ocolire. Lasandu-i pe cei din urma la o parte, cum ramane cu cei care platesc? Ati spune direct ca asta ar trebui toti sa faca, insa pana la urma care sunt rezultatele – faptul ca ajungem in fiecare in cu o alta propunere de la guvern care ne pun in situatia de a pierde alti bani?

Dar daca este sa vorbim despre cei care incearca sa ocoleasca sistemul si sa lupte impotriva lui, ajungem la concluzia ca oricand a existat macar cineva care sa gaseasca o portita de scapare. Astfel ca, chiar si o propunere ce ne pune in situatia in care am ramane fara inmatriculari de facut in Bulgaria, mai mult ca sigur se va trezi cineva sa gaseasca o solutie de a evita si asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *