30 zile pentru 80 000 de Romani care au masini inmatriculate in Bulgaria

30 de zile pentru 80 000 de Romani30 zile pentru 80 000 de Romani care au masini inmatriculate in Bulgaria insa legea intarzie cu cele 30 zile pentru cei 80 000 de Romani ce detin masini inmatriculete in bulgaria in loc sa lucreze un pic guvernantii nostri la taxe pentru reducerea acestora se incearca interzicerea acestora desii dupa parerea mea este inca o ilegalitate ce nu cred ca se va aproba.

Cu sau fara masini inmatriculate in Bulgaria

Numai tractari-auto-bucuresti.ro a transportat pe platforma de tractari auto in Bulgaria fie la Ruse fie in alta localitate din Bulgaria aproximativ 200 de masini ce nu platesc taxe statului Roman desi circula pe drumurile noastre si asa destul de aglomerate.
Firmele de tractari au avut ceva incasari datorita acestor taxe mult prea mari pentru buzunarul Romanului dar si dezavantaje intrucat mare parte din aceste masinii inmatriculate in Bulgaria sunt si masini de tractare ce au o valoare foarte mica decat cele inmatriculate in Romania.
Pentru tractari auto cu platforme omologate pentru acest serviciu si inmatriculate in romania platitori de taxe in romania aici unde ne desfasuram activitatea de aproximati 7 ani va stam la distozitie la numarul de telefon 0768888787.NON STOP

Echipa tractari auto bucuresti